Meistä

Haluat siis kuulla meistä lisää - ilman muuta!

Olemme Leda Agency Oy, markkinointitoimisto, missä hyödynnämme tekoälyn tarjoamia innovaatioita osana digitaalista markkinointia tarjotaksemme tehokkaita ja kilpailuetua saavuttavia markkinointikampanjoita.

Matkamme

Liikeidea sai alkunsa vuonna 2022, jolloin huomasimme monella alalla tarpeen digitaalisen markkinoinnin luontiin ja kehittämiseen. Lähdimme matkaan missiolla mullistaa tapaa, jolla yritykset vuorovaikuttavat ja saavuttavat kohdeyleisöjään verkossa. Yrityksemme sai virallisesti alkunsa toukokuussa 2023, ja juuremme ovat syvällä sosiaalisen median markkinoinnin dynaamisessa maailmassa. Tunnistaen digitaalisen markkinoinnin haasteellisen maailman, sopeuduimme nopeasti, yhdistäen huipputeknologiaiset tekoälytyökalut ydintarjonnassamme.

Sitoutumisemme

Olemme sitoutuneet auttamaan yrityksiä navigoimaan jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa maisemassa. Olipa kyseessä asiakassitoutumisen parantaminen, viestinnän sujuvoittaminen tai vain sosiaalisen median mainoskampajoiden luonti ja optimointi, tekoälyä hyödyntävät strategiamme on suunniteltu tuottamaan konkreettisia tuloksia.

Liity matkaamme

Matkaan voit liittyä helposti ottamalla meihin yhteyttä koska tahansa. Keskustelemalla kanssamme räätälöimme palvelumme tarpeitasi varten.Menestymme, kun saamme teidät menestymään palvelumme avulla!

Modernisoidaan yrityksesi tänään